آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان ورود نماینده ویژه رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور و مکران، به مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی مشهد از ساعت ۶ صبح فردا (چهارشنبه یک مرداد ۱۴۰۴) آبفای تهران برای توزیع آب شرب در زمان قطعی، آب بسته‌بندی توزیع می‌کند (تکذیب شد) تاریخچه‌ای از کوچه دانشگاه ۷ مشهد | ۱۰۰ سال باغ سنگی سرویس‌دهی مترو مشهد فردا (یکم مرداد ۱۴۰۴) از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود شهروند خبرنگار | گلایه برخی شهروندان مشهدی از عنوان «علی الحساب» در قبض برق + پاسخ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: عزم جدی برای تحقق هدف ۵ میلیون مترمربع آسفالت در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آغاز صیانت از ارتفاعات جنوبی شهر مشهد | احیای نقش اندیشمندان و دانشگاهیان در مدیریت شهری

  • کد خبر: ۳۲۹۹۶۲
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸
آغاز صیانت از ارتفاعات جنوبی شهر مشهد | احیای نقش اندیشمندان و دانشگاهیان در مدیریت شهری
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در نخستین نشست علمی «مدیریت متوازن فضا‌های طبیعی مشهد»، راهبردهای صیانت از ارتفاعات جنوبی مشهد و تقویت نقش علما و دانشگاهیان در مدیریت شهری مورد بررسی قرار گرفت.

خلیل موحدی‌محصل در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص اهداف نشست تخصصی «مدیریت متوازن فضا‌های طبیعی مشهد، گامی به سوی توسعه پایدار کمربند جنوبی مشهد» که امروز (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برگزار شد، گفت: در این نشست علمی که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و متخصصان حوزه مدیریت شهری برگزار شد، راهبرد‌های کلان برای مدیریت بهتر شهری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این نشست با تأکید بر اهمیت توسعه حضور علما و دانشمندان در مدیریت شهری برگزار شد، اظهار کرد: راهبرد نخست ما، افزایش حضور اندیشمندان و اساتید دانشگاه در فرایند‌های مدیریت شهری است. راهبرد دوم، رفع خطر نابودی محیط زیست در ارتفاعات جنوبی شهر است؛ چراکه این منطقه به همه مردم تعلق دارد.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد افزود: مدیریت شهری، چه در سطح شهر و چه در سطح استان باید تقویت شود تا تصمیم‌گیری‌ها بر مبنای علم و تخصص باشد. امیدواریم این جلسه که نخستین گام در این مسیر است، سرآغاز احیای جلسات علمی و تخصصی باشد.

موحدی‌محصل ادامه داد: این جلسات در دهه ۹۰ برگزار شد، اما به دلایلی ادامه نیافت. اکنون می‌خواهیم این روند را دوباره زنده کنیم و با توکل بر خدا، صیانت از حقوق مردم در ارتفاعات جنوبی را آغاز کنیم.

وی با اشاره به حضور اساتید دانشگاه در این نشست گفت: هرچند این نشست به‌طور رسمی از سوی دانشگاه برگزار نشد، اما از اعضای دانشگاهی و متخصصان مرتبط دعوت کردیم. هدف این است که این جلسات به یک حلقه ارتباطی علمی برای همه بخش‌های مدیریت شهری تبدیل شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: پیش‌بینی ما این است که پس از برگزاری نشست‌های علمی و جمع‌آوری نظرات کاربردی، طرح‌ها و لوایح مشخصی تدوین و ارائه شوند. همچنین این عزیزان دانشگاهی به‌عنوان ناظر اجرای این طرح‌ها حضور داشته باشند. این نشست صرفاً نقطه شروع است و ما به آن اکتفا نخواهیم کرد؛ بلکه در جلسات بعدی، خروجی‌های عملی و قابل‌اجرا خواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->